avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua din nou stimabil grup. As avea o intrebare. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua din nou stimabil grup. As avea o intrebare. Am trait ...

Buna ziua din nou stimabil grup.
As avea o intrebare.
Am trait in concubinaj,
Sunt in prag unui partaj de imobil si bunuri.
Imobilul e intabulat 1/2 o parte e platit total, cealalta jumatate este ipotecat, si plateste fosta partenera de viata ratele, fiind titularul creditului.
Ce nu este clar, ca mobila si alte investitii facute de mine, dovedite cu facturi, se prescrie dupa o perioada de 3 ani sau nu?
La un posibil proces taxa de timbru este 3%, iar daca mergem pe mediere am inteles ca tot se plateste taxa de timbru de 1.5%
Daca puteti si aveti timp, m as hcura de eventuale raspunsuri.
Toate cele bune

Alte discuții în legătură

Partaj IvanDelia IvanDelia Am achizitionat un apartament impreuna cu fostul sot prin credit ipotecar (62 mii euro). Acum am intentat actiune de partaj. Mentionez ca relatiile cu fostul ... (vezi toată discuția)
Partaj ! Maryana72 Maryana72 Buna ziua ! Am divortat de doi ani de sotul meu, timp in care am locuit in acelasi imobil fara sa ne deranjam. Acum, situatia a devenit insuportabila si ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna seara, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o problema, in urma cu un an si ceva am divortat fara a face partaj cu conditia ca fostul sot sa imi dea o ... (vezi toată discuția)