avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua.Daca la termenul de revocare a pedepsei pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua.Daca la termenul de revocare a pedepsei pe motiv ca ...

Buna ziua.Daca la termenul de revocare a pedepsei pe motiv ca nu am platit toata suma catre spitalul judetean se poate revoca pedeapsa?Precizez ca sunt o persoana cu handicap locomotor si nu am avut posibilitatea de a platii toata suma.Am facut un angajament de plata cu spitalul ca sa platesc in rate.
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 09:28, 10 Ianuarie 2021
Ați mai întrebat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!azi am platit la spitalul judetean 2000lei.mai am de ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Azi am platit la spitalul judetean 2000lei.Mai am de plata inca 3700lei.Am luat anganjamentul fata de spital ca platesc in 3 rate.Cand mam dus cu ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu supendae 2 ani pentru vatamare corporala grava..rezultat ... constantinopol1234 constantinopol1234 am o condamnare cu supendae 2 ani pentru vatamare corporala grava..rezultat dint-o situatie de autoaparare in care am dat un singur pumn ca sa ma apar .si tre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca sunt o persoana cu handicap locomotor si nu am ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua.Daca sunt o persoana cu handicap locomotor si nu am un picior si sunt condamnat definitiv pot fii transferat intr-un penitenciar spital sau sunt ... (vezi toată discuția)