avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in care pierd ...

Buna ziua ,
Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in care pierd procesul voi fi obligată sa-i plătesc eu onorariul avocatului?
Îmi doresc divorțul dar nu as vrea sa fiu obligată să suport cheltuielile. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
rickysz74, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:14, 10 Ianuarie 2021
Acceptați divorțul și cereți judecătorului să COMPENSEZE cheltuielile de judecată. Cereți de asemenea instanței să pronunțe divorțul din culpă comună.
Dacă sunteți de acord cu acțiunea reclamantului o sa fiti scutite de la plata cheltuielilor de judecată.Discutati cu un av sunt mai multe variante,depinde si ce anume solicită sotul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata ramiha ramiha In cazul unui proces, cine plateste cheltuielile de judecata? Cel care pierde le plateste intotdeauna pe ale castigatorului? Sau depinde cine a fost cel care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 04.08.2020 am plecat de la domiciliul soțului ... Răzvan Balau Răzvan Balau buna ziua, In 04.08.2020 am plecat de la domiciliul soțului mutandu-ma în orașul natal. Am inceput o relație extraconjugala in urma căruia s-au născut o ... (vezi toată discuția)
Divort laubalaur13 laubalaur13 daca in cadrul procesului de divort sotia este plecata din tara , poate fi reprezentata de mama ei? (vezi toată discuția)