avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in care pierd ...

Buna ziua ,
Soțul meu a intentat un proces de divorț.In cazul in care pierd procesul voi fi obligată sa-i plătesc eu onorariul avocatului?
Îmi doresc divorțul dar nu as vrea sa fiu obligată să suport cheltuielile. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
rickysz74, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:14, 10 Ianuarie 2021
Acceptați divorțul și cereți judecătorului să COMPENSEZE cheltuielile de judecată. Cereți de asemenea instanței să pronunțe divorțul din culpă comună.
Dacă sunteți de acord cu acțiunea reclamantului o sa fiti scutite de la plata cheltuielilor de judecată.Discutati cu un av sunt mai multe variante,depinde si ce anume solicită sotul etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata ramiha ramiha In cazul unui proces, cine plateste cheltuielile de judecata? Cel care pierde le plateste intotdeauna pe ale castigatorului? Sau depinde cine a fost cel care a ... (vezi toată discuția)
Divort laubalaur13 laubalaur13 daca in cadrul procesului de divort sotia este plecata din tara , poate fi reprezentata de mama ei? (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 04.08.2020 am plecat de la domiciliul soțului ... Răzvan Balau Răzvan Balau buna ziua, In 04.08.2020 am plecat de la domiciliul soțului mutandu-ma în orașul natal. Am inceput o relație extraconjugala in urma căruia s-au născut o ... (vezi toată discuția)