avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am aflat ca sotia m-a inselat si ca, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am aflat ca sotia m-a inselat si ca, copilul pe care ...

Buna ziua, am aflat ca sotia m-a inselat si ca, copilul pe care il credeam al meu, de fapt nu este al meu. In acest caz, tatal biologic, ce drepturi are asupra copilului? Mentionez ca minorul are doar 6 luni.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:09, 11 Ianuarie 2021
niciun drept, cel putin deocamdata. Trebuie sa tagaduiasca cineva paternitatea, dvs tatal, mama si apoi, daca devine tatal acestui copil, va avea si drepturi si obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele copilului din concubinaj al unei mame casatorite cu alt barbat maya12 maya12 Buna ziua! Exista posibilitatea ca un copil sa fie trecut pe numele tatalui avand in vedere urmatoarea situatie: -mama copilului inca nedivortata in ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii vivas vivas Sunt divortata si am un copil minor.In timpul casatoriei,am mai stat despartita de sotul meu si am avut o legatura si cu-n alt barbat.Are dreptul acel barbat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in momentul de fata sunt casatorit in acte.am locuit ... roninica roninica Buna ziua, In momentul de fata sunt casatorit in acte.Am locuit cu sotia in casa socrilor pana in anul 2018,cand m-au alungat din casa.Sotia a stat cu mine ... (vezi toată discuția)