avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa imi gasesc cartea de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa imi gasesc cartea de muncă

Cum pot sa imi gasesc cartea de muncă
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 12 Ianuarie 2021
Luati legatura cu firma unde ati lucrat ultima oara. Daca firma nu mai exista contactati firma specializata in arhivare din judetul dvs. care a preluat arhiva firmei respective.
Cautati la:
1. Angajatorul caruia i-ati predat carnetul de munca

.2 ITM ...daca este vorba despre angajatori din sectorul privat (societati comerciale, PFA, P.F. etc.)

3. Casa de pensii ... daca a fost scanata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca nicoleta.23 nicoleta.23 Buna ziua! Cum poate fi recuperat un carnet de munca daca firma a dat faliment si nu mai poate fi contactata. Mentionez ca de la ITM mi-au spus ca nu au ... (vezi toată discuția)
Detalii despre cartea de munca pierduta Mihaeladk Mihaeladk Tatal meu si-a pierdut cartea de munca si incerc sa il ajut sa aplice ptr pensie. Stiu ca trebuie declarata cartea de munca pierduta la Monitorul Oficial, dar ... (vezi toată discuția)