avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Luna aceasta mi se termina concediul de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Luna aceasta mi se termina concediul de ingrijire ...

Buna ziua,
Luna aceasta mi se termina concediul de ingrijire copil si trebuie sa incep serviciul. In septembrie nu l-am inscris la cresa si apoi s-a suspendat activitatea. Acum mi s-a spus ca daca nu este inscris la cresa nu pot beneficia
de zile libere pt ingrijire copil Nu am cu cine lasa copilul! Exista vreo alta alternativa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inscrierea la cresa de stat raceala adrian mircea raceala adrian mircea Buna ziua.Vin cu citeva intrebari pe care probabil le- a mai pus multa lume: -Ce alternative are o mamica ce doreste sa-si inscrie copilul la o cresa de ... (vezi toată discuția)
Mama in concediul de ingrijire copil si copil dus pana in 2 ani la cresa elynedelea elynedelea Buna ziua! Daca sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani(perioada in care primesc indemnizatie ingrijire copil),pot sa-mi duc copilul la cresa cu ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar cresa pentru ca mama e in ccc arni83 arni83 Buna ziua, am o nelamurire, exista un termen maxim legal cu cat timp inainte de a termina mama Concediu Crestere Copil am voie sa dau copilul la cresa? Am vrut ... (vezi toată discuția)