avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vanzarea imobilelor dupa pierderea cetateniei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vanzarea imobilelor dupa pierderea cetateniei

Draga comunitate avocatnet,

Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea situatie: am renuntat la cetatenia Romana in 2019, cu confirmare de la ANC si sunt acum cetatean olandez. Totusi detin imobile in Romania. Pe contractele de v/c sunt trecut ca cetatean roman, cu CNP si date din Romania, dar acum nu mai detin acel CNP/buletin. In caz de vanzare, ce trebuie sa fac ca sa vand imobilul, avand in vedere ca acum actul meu de identitate este diferit (pasaport olandez)?

Multumesc anticipat,
Florin Geacu

Alte discuții în legătură

Renuntare cetatenie romana. iuliana1976 iuliana1976 Doresc sa depun in Romania actele pentru renuntare la cetatenia Romana. M-ar interesa sa stiu daca trebuie sa mai legalizez copia de pe pasaportul romanesc si ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in actul de proprietate ana jordan ana jordan Buna ziua, Detin un teren pe numele meu de dinainte de casatorie. Intre timp sotul meu a decedat dar eu am mentinut numele lui. Trebuie sa trec terenul pe ... (vezi toată discuția)
Buletin taiat de ambasada daca ai domiciliul in alta tara Crazycat Crazycat Buna ziua, De patru ani muncesc si locuiesc in alta tara. Cand mi-am reinnoit pasaportul la ambasada s-a treacut la domiciliu pe pasaport tara unde sunt ... (vezi toată discuția)