avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... 147/2020 Bună ziua! Sunt în concubinaj de 8 ani și ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

147/2020 Bună ziua! Sunt în concubinaj de 8 ani și avem un băiețel ...

Bună ziua! Sunt în concubinaj de 8 ani și avem un băiețel de 6 ani. Eu lucrez în sănătate și concubinul meu în armata, iar la locul de munca nu am beneficiat de plata zilelor cu 75% conform ordonanței 147/2020 pentru ca nu suntem căsătoriți. Ma ajutați va rog cu un răspuns legal.... Si eventual sa ma îndrumați ce sa fac în continuare...

Alte discuții în legătură

Bună ziua. referitor la oug 147 din 2020. pentru a beneficia ... darleacarmen darleacarmen Bună ziua. Referitor la OUG 147 din 2020. Pentru a beneficia de prevederile acestei OUG vârstă copilului sa fie sub 12 ani sau 12 ani inclusiv? Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Legea 19-2020 Anca_4u Anca_4u Buna seara . As vrea sa va rog sa ma lămuriri și pe mine cu aceasta lege . Sunt in 75% cu copilul acasă și am fost înștiințată de contabilitate ca luni ... (vezi toată discuția)
Buna seara.va deranjez cu o intrebare : muncesc in sanatate ,sunt ... Narcisa77 Narcisa77 Buna seara.Va deranjez cu o intrebare : muncesc in sanatate ,sunt parinte monoparental si vreau sa va intreb daca pot beneficia de majorarea de 75% in situatia ... (vezi toată discuția)