avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general MONOGRAFIE CONTABILA GARANTIE AMBALAJE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

MONOGRAFIE CONTABILA GARANTIE AMBALAJE

cum inregistrez in contabilitate factura cu minus primita de la furnizor cu specificatia garantie ambalaje respectiv casete de bere si facturile cu plus primite de la furnizor la fel cu specificatia garantie casete si sticle de bere
Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 19:13, 30 Decembrie 2009
Dar pina acum cum le inregistrai?
Pe cele cu minus, faci stornare din ceea ce inregistrai, pe cele cu plus ,la fel cu cele primite!
Mai grav este daca nu le-ai inregistrat pina acum si ai facut operatiuni economice ,si cind ti-au venit facturile de diferente ai constat acest lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie ambalaj edit1948 edit1948 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in umatoarea problema : La un magazin cu amanuntul se vinde berea impreuna cu sticla. Sticla de bere este un ambalaj ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unor facturi din 2006 tatiana1 tatiana1 Verificand soldurile impreuna cu un furnizor am constatat ca din evidentele noastre lipsesc doua facturi una marfa una ambalaj din 2006.La inventar nu am ... (vezi toată discuția)
Factura client cu storno avans Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuenti-mi va rog daca am avut o factura de avans pentru pe care am inregistrat-o 4111=% 1834,46 4428 355,06 472 ... (vezi toată discuția)