avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună. As vrea sa știu dacă din noiembrie sunt în ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună. As vrea sa știu dacă din noiembrie sunt în concediu ...

Bună. As vrea sa știu dacă din noiembrie sunt în concediu de supraveghere copii, vacanta de iarna este inclusa în acel concediu? Ca de la firma m-au sunat ca ce justificare am din 23 ca am stat acasă?

Alte discuții în legătură

Buna seara zile libere pt. ingrijire copil sub 12 ani se poate ... PeterK. PeterK. Buna seara zile libere pt. ingrijire copil sub 12 ani se poate cere pe toata luna decembrie sau numai pana in 23 dec 2020 cand incepe vacanta de iarna? (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea ... Alina Chelaru Alina Chelaru Buna ziua, Eu am beneficiat de concediu de 75%, pentru supravegherea copilului din noiembrie 2020 pana pe 23 decembrie 2020 cand copiii au luat vacanta. Acum ... (vezi toată discuția)
Se poate înceta un ctr de munca în urma concediului de supraveghere ... Corica Corica Se poate înceta un ctr de munca în urma concediului de supraveghere copil pana la 12 ani? (vezi toată discuția)