avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incalcarea legii Buna ziua as dorii sa ma ajunte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Incalcarea legii Buna ziua as dorii sa ma ajunte cineva cu un ...

Incalcarea legii
Buna ziua as dorii sa ma ajunte cineva cu un raspuns!
Sotul meu i-au fost acordate inca doua luni la comisia de eliberare.A facut contestatie la judecatorie ,i-a fost respinsa cererea si i s-a dat un termen de reiterare peste 7 luni pana pe 1 iunie 2021.Este legal asa ceva?sotul.meu a citit codul penal si spune ca nu i se poate majora termenul pentru eliberare conditionata...ori ramane la termenul care i l-a dat penitenciarul ori ii admite cererea de eliberare.
El a facut contestatie la tribunal si pe data de 21 ianuarie are instanta la contestatie.
Un judecator delegat i-a spus la fel ca ceva este in neregula ca judecatoria nu poate sa dea mai multa amanare decat a dat penitenciarul.Daca poate sa imi zica cineva ce coduri s-au incalcat ca sa poata zice sotul la tribunal...sau ce sa faca...va rog frumos astept un raspuns.va multumesc anticipat!

Sotul a citit din codul de procedura penala art 418-neagravarea situatiei in propriul apel
Alin.1 Instanta de apel solutionand cauza nu poate crea o situatie mai grea pentru cel care a declarat apel!
Se aplica si pentru eliberare conditionata?
~ Conținut șters la cerere ~
Pana la urma este o ilegalitate sau nu ca nu am inteles nimic...ma scuza-ti dar nu am inteles...este posibil sa ii dea un termen de reiterare mai mare decat amanarea care i-a dat-o penitenciarul?afica 2 luni penitenciar si judecatoria 7 luni...
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multe cereri de liberare conditionata - cea mai favorabila danacotoi danacotoi Daca un detinut trimite mai multe cereri de eliberare conditionata si de exemplu la una ia amanare o luna, la alta este pus pe liber, la alta 2 luni care este ... (vezi toată discuția)
Care este data reala? gabytza79 gabytza79 Buna ziua.Sotul meu este la penitenciar,judecatorul i-a dat data comisiei pe 19.02.2015,dar comisia a zis ca urmatoarea comisie o are in mai,care din astea ... (vezi toată discuția)
Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)