Am avut un accident la care nu am fost vinovat. La service au spus ca costa 10.000 Lei si asigurarea mia oferit 7000 daca o repar singur. Nu am acceptat si nu am semnat nimic. Acuma am vazut, ca au intrat 7000 in cont de la asigurarea. Cum este legea, trebuie sa fac contradictie la asigurarea ca nu accept bani? Am citi undeva ca daca nu faci nimic, este ca daca am semnat si am acceptat bani? In caz ca o mai repar la un service, mai am revendicare sa primesc bani de 10000 Lei, adica sa plateasca asigurarea factura de la service?
Multumesc
Returnați banii în contul asiguratorului și înștiințați prin format electronic ( email ) sau prin poștă, cu confirmare de primire că nu acceptați și nu sunteți de acord cu suma virată. În cazul în care nu faceți aceste demersuri, se consideră o acceptare tacită.
Este indicat returnarea. Eventual vedeți la tranzacție dacă nu sa specificat ce reprezintă suma respectivă. Chiar dacă nu returnați banii, să notificați asiguratorul că nu sunteți de acord cu suma!
Multumesc mult. Dar nu inteleg legea cu acceptare tacita. Daca nu am semnat nimic si la tranzactie nu scrie ca sunt bani definitiv pentru paguba, cum am acceptat sa primesc doar atat? Daca nu scrie ca nu primesc mai mult, nu pot sa accept aia prin acceptare tacita. Poate sa fie si un avans care o accept.
Refuz plata dauna rca
culita
Am un dosar la Ominasig, prin care conform constatarii politiei si declaratiei vinovatului, asiguratorul Omniasig trebuie sa imi deconteze reparatia masinii ... (vezi toată discuția)