avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Arhiva prefabricate din beton Roman
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Arhiva prefabricate din beton Roman

Arhiva prefabricate din beton Roman
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 17 Ianuarie 2021
Somaco Grup Prefabricate SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea de constructii prefabricate beton bucuresti fostul icpb - DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare? (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde ... mikyroxy mikyroxy Buna ziua am si eu o intrebare va rog frumos sa imi spuneti unde as putea gasi in arhive o intreprindere unde a lucrat tatal meu in perioada 1986 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)