avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de o asigurare privata de viata oferita de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de o asigurare privata de viata oferita de catre angajator. ...

Beneficiez de o asigurare privata de viata oferita de catre angajator.
Am facut o programare la medic pentru data de 28.01.2021 si am primit deja confirmarea de la asigurator pt acceptul aceastei consultatii.
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de aceasta consultatie decontata prin asigurarea privata de sanatate in conditiile in care contractul de munca cu angajatorul expira la data de 21.01.2021,
deoarece am deja formularul de la asigurator pt consultatie.
Va multumesc si va doresc un An Nou cu sanatate si bucurii..

Alte discuții în legătură

Cum pot obține de la c.a.s. decontarea analizelor medicale plătite ... iolanda15 iolanda15 Cum pot obține de la C.A.S. decontarea analizelor medicale plătite din buzunarul propriu? Sunt asigurată la Casa de Asigurări de Sănătate in calitate de ... (vezi toată discuția)
Facturare la o luna de la efectuarea serviciilor Dx11 Dx11 Buna ziua, Am efectuat acum o luna un consult medical la o clinica privata din oras. Beneficiez de o asigurare de sanatate privata la locul de munca actual. ... (vezi toată discuția)