Cum pot obține de la C.A.S. decontarea analizelor medicale plătite din buzunarul propriu? Sunt asigurată la Casa de Asigurări de Sănătate in calitate de salariat și mi se rețin lunar contribuții in cuantum de 700 lei. Însă când am nevoie de servicii medicale cum sunt: consultațiile de specialitate, analize medicale și tratament, nu pot beneficia de acestea întrucât mi se spune că nu mai sunt fonduri de la CAS, iar programarea se poate face peste duoă luni, abia din luna iunie, dar până atunci biletul de trimitere expiră și nu va mai fi valabil în iunie, și tot așa, eu nu pot să beneficiez de servicii medicale deși sunt asiguratâ și din salariu mi se rețin contribuții lunare consistente. Am doi copii pentru care deasemenea ajung să plătesc din buzunarul propriu consultații, analize și tratament. Am plătit astăzi 1200 lei consultație și analize medicale și vreau sa știu dacă pot cere decontarea acestei sume de la Casa de Asigurări de Sănătate sau trebuie să formulez o acțiune în instanță?
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Puteti face o notificare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la CJAS si sa cereti raspuns scris.
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta, dar se va invoca lipsa de fonduri suficiente din sistem.
Coasigurat
tampau gabriela
O persoana , administrator si asociat al unei firme , (firma nu a avut activitate in ultimii 10 ani ) este coasigurat al sotiei sale .
Societatea va incepe ... (vezi toată discuția)