avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Scoatere din evidenta constructie domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Scoatere din evidenta constructie domeniul public

Buna ziua.
Intr-o institutie publica s-a realizat un proiect pentru reamenajare parc. In parc era construita o baza sportiva (teren betonat pt.fotbal) care nu mai exista. Bineinteles in timpul reamenajarii s-a "demolat" baza sportiva dar fara nici un document. Acum la inventar ce se sesizeaza si cum se poate scoate din evidenta. In plus este trecut in domeniul public.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ordinul prefectului? uiii89 uiii89 Buna ziua,am si eu o problema, la un proiect pentru realizarea unui parc intr.o anumita comuna,in documentatia cadastrala nu este specificat domeniul din care ... (vezi toată discuția)
Evacuare si demolare constructii domeniu privat tora68 tora68 buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de demolarea unei constrcutii de pe domeniu privat al comunei unii cetateni au construit pe domeniu ... (vezi toată discuția)
Dreptul de teren din preajma blocului dragosb1 dragosb1 Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare: Suntem o asociatie de proprietari din Iasi si avem o nelamurire. Pe titlul de proprietate (eliberat in 1977-data ... (vezi toată discuția)