avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am o duba din care vreau sa vand inghetata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am o duba din care vreau sa vand inghetata la strada ...

Buna ziua
Am o duba din care vreau sa vand inghetata la strada insa nu stiu de ce hartii , autorizatii as avea nevoie . Are din fabrica generator montat pe cutia de viteze si prize 220V . A fost deja omologata la inmatriculare , mai trebuie sa mai obtin alte autorizatii daca vreau sa instalez masina de inghetata ,frigider etc?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: chiveron21 , utilizator 16:07, 18 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In primul rand aveti nevoie de codul caen aferent, autorizație dsp si de la primărie un aviz, din câte știu.

O zi buna.

Multumesc! O zi frumoasa va doresc!

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

In primul rand aveti nevoie de codul caen aferent, autorizație dsp si de la primărie un aviz, din câte știu.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere de sezon cu rulota acte/autorizatii necesare alcs_alx alcs_alx Am achizitionat o rulota si doresc sa deschid un mic chiosc in care sa vand ceai, ciocolata calda, vin fiert, cafea si hot-dog. In perioada 1 noiembrie 2012 si ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Avize si/sau autorizatii srl RoxanaSS RoxanaSS Buna ziua, Am o firma nou infiintata al carui cod CAEN este 1089 - Fabricarea altor produse alimentare - mai exact face gheata alimentara. Ca sa pot da ... (vezi toată discuția)