avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un PFA

Buna ziua, trebuie sa rectific o declaratie unica pentru un PFA pentru anul 2019. Sumele declarate initial au fost achitate in termen si s-a beneficiat de bonificatie 10% pentru impozit pe venit, cas si cass. Acum trebuie sa declar prin rectificativa in impozit mai mic, am completat toate campurile declarate initial, inclusiv bonificatiile, dar pe recipisa primesc mesajul: "Bonificatia se acorda doar pana la 01.07.2020". Oare ce as putea sa fac?
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate depune declaratie rectificativa pentru anul 2019 costica_zanc@yahoo.com costica_zanc@yahoo.com Buna ziua, Se mai poate depune declaratie rectificativa in cazul unui PFA, pentru anul 2019, in luna noiembrie 2020, pentru ca s-a gresit punctul I.4: ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)