avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preavizul se încheie pe data de 19, pot intra tot pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preavizul se încheie pe data de 19, pot intra tot pe 19 în ...

Preavizul se încheie pe data de 19, pot intra tot pe 19 în posesia documentelor pentru șomaj !? Angajatorul mi-a solicitat să mă prezint pe 20 pentru a primi documentele? Nu sunt în localitate pe 20 , se poate să solicit primirea documentelor legal pe 19?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 19 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La încetarea activității salariatului, angajatorii au obligația să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, precum și un extras din registru.

La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia un extras din registru, datat și certificat pentru conformitate, sau o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile de la data solicitării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mi-am depus demisia la actualul loc de munca și ... StefanF93 StefanF93 Bună ziua, Mi-am depus demisia la actualul loc de munca și am întrebat când voi primi documentele de încetare, inclusiv adeverința de vechime. ... (vezi toată discuția)
Preaviz expirat! AnaDBR AnaDBR Preaviz expirat! Buna ziua! Mi-a expirat preavizul , și nu am primit actele de lichidarea , in data de 04.04.2021 am primit previzul , deja a trecut o ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, dacă astăzi, vineri 25.02.2022, este ultima ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună dimineața, Dacă astăzi, vineri 25.02.2022, este ultima zi din perioada de preaviz, la sfârșitul zilei de munca nu ar trebui să primesc actele de ... (vezi toată discuția)