avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aș putea vinde produse handmade fără să am o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aș putea vinde produse handmade fără să am o firmă?

Aș putea vinde produse handmade fără să am o firmă?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:53, 19 Ianuarie 2021
Nu. Trebuie sa va infiintati la registrul comertului minim o intreprindere individuala si apoi sa depuneti declaratia unica pentru finante. Detalii va rog sa cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin cu produse tip plafar georgelus georgelus Vreau sa fac un magazin de vanzare a produselor naturale.Ce legi trebuie sa cunosc si ce produse pot vinde, fara a fi farmacist ? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pasi de urmat si plati la stat koreh silvia koreh silvia Buna ziua! As dori sa imi infiintez o intreprindere individuala si nu stiu exact pasii care trebuiesc urmati Sediul intreprinderii va fi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Comercializare decorațiuni handmade din boabe de cafea. sveta izbash sveta izbash Buna ziua. Fac decorațiuni handmade din boabe de cafea - copăcei, căni decorate, etc. Vreau sa le vând în magazine. Adică să pot face contracte cu ... (vezi toată discuția)