avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am 63 de ani,sunt somer si am terminat de 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am 63 de ani,sunt somer si am terminat de 2 luni si ...

Buna ziua, am 63 de ani,sunt somer si am terminat de 2 luni si ajutorul de somaj pe 1 an. Am ca istoric medical , pe langa o guta pe care am obosit sa o tratez fara rezultat ( deci nu mai iau medicatie ) o afectiune a inimii pt. care iau de ani de zile medicamente, si fara de care viata mi-ar fi pusa in pericol ! Reteta pt. inima ma costa exact 40 lei. Am sunat dimineata la asistenta de la medicul de familie ( cum faceam de obicei, ca sa nu mai stau acolo cu multi bolnavi inghesuit in situatia cu aceasta pandemie) sa o rog sa-mi faca o reteta cu medicatia obisnuita ( la liber bineinteles) si voi trece sa o iau. ( locuiesc in provincie in mediu rural). Asistenta mi-a spus ca nu mai imi poate da reteta decat daca platesc acest serviciu !!! 9 de fapt consultatia) si ma costa 50 lei !!!!!
In acest caz, daca eu nu am acesti bani sau nu imi permit ce fac, stau si astept un alt preinfarct, asa cum am mai avut ???
Mentionez ca in afara de prima data cand m-a luat in evidenta, absolut niciodata medicul ( o femeie) nu mai m-a consultat sau nu mi-a luat macar tensiunea ( asa cum era obligata din cate stiu) !!! Si nu cred ca un consult, in cazul meu cu un stetoscop mi-ar schimba tratamentul de ani de zile si ar fi justificat, bolile de inima nu se vindeca singure !
Astept cu nerabdare un raspuns avizat, nu mai am pt. maine medicatie si nu stiu ce sa fac. Va multumesc, cu stima , Doru M.

Alte discuții în legătură

Neacordare tratament si consultatie camelian camelian Buna seara, In data de 3.02 m-am deplasat la spitalul de urgenta pentru simptome de raceala. Am luat tratament 2 zile la recomandarea faramacistului. Vazand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o întrebare care sper sa primesc un răspuns corect ... Ionuț8519 Ionuț8519 Bună ziua am o întrebare care sper sa primesc un răspuns corect cum e posibil s-au dacă e posibil că o persoană de 60de ani bolnava cu inima și m-ai ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit noribsen noribsen Sunt o Doamna de 65 de ani si am suferit o Mastectomie Radical Modificata la sanul stang, deoarece am Cancer Mamar, gr.2B. Am facut tratament si inca sunt ... (vezi toată discuția)