avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere Foaie matricola societate inchisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere Foaie matricola societate inchisa

Buna Ziua,

Poate ma puteti ajuta cu informatii despre obtinerea unei foii matricole in original a diplomei de licenta care a fost emisa de o societate care si-a incheiat activitatea, foaia matricola fiind pierduta acum ceva timp.
In procedura normala, dupa publicarea in monitorul oficial si a declaratiei pe propia raspundere la notar actele trebuiesc trimise catre Societatea emitenta, dar din pacate aceasta nu mai exista .
Se pare ca arhiva societati a fost preluata de o firma care se ocupa cu arhivarea documentelor.

Cine ma poate ajuta in emiterea unei noi foi matricole ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 20 Ianuarie 2021
Despre ce societate este vorba?
Despre ce societate este vorba?
Buna Ziua,

Este vorba de Universitatea Ecologica"Dimitrie Cantemir" Iasi - Facultatea de Stiinte Economice
Arhiva este detinuta de A&B Activ Distribution, de la care am putut sa obtin copie duplicat cu stamplia "conform cu originalul" dar acest exemplar nu poate fi legalizat din cate am inteles de la notar.

Multumesc anticip[at.

Intr-adevar, se legalizeaza dupa original ... dvs il puteti folosi ca document legal.
Intr-adevar, se legalizeaza dupa original ... dvs il puteti folosi ca document legal.

Alte discuții în legătură

Supliment diploma licenta misarat misarat Buna ziua, in anul 2003 am absolvit Universitatea Ecologica Dimitrie Cantemir Iasi, in anul 2006 aceasta Universitatea s-a desfiintat, in anul 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)