avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obtinere Foaie matricola societate inchisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obtinere Foaie matricola societate inchisa

Buna Ziua,

Poate ma puteti ajuta cu informatii despre obtinerea unei foii matricole in original a diplomei de licenta care a fost emisa de o societate care si-a incheiat activitatea, foaia matricola fiind pierduta acum ceva timp.
In procedura normala, dupa publicarea in monitorul oficial si a declaratiei pe propia raspundere la notar actele trebuiesc trimise catre Societatea emitenta, dar din pacate aceasta nu mai exista .
Se pare ca arhiva societati a fost preluata de o firma care se ocupa cu arhivarea documentelor.

Cine ma poate ajuta in emiterea unei noi foi matricole ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 20 Ianuarie 2021
Salut Cornel
In primul rand multumesc pentru raspuns.

Din pacate cei de la firma unde lucrez nu vor sa il accepte pentru sucutirea de impozit pentru programatori , din aceasta cauza caut o medota pentru a obtine foaia matricola din nou.

Incercati sa luati un punct de vedere de la Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment diploma licenta misarat misarat Buna ziua, in anul 2003 am absolvit Universitatea Ecologica Dimitrie Cantemir Iasi, in anul 2006 aceasta Universitatea s-a desfiintat, in anul 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)
Apostilare foaie matricola delia70 delia70 Buna ziua , am o mare rugaminte -copia legalizata foaie matricola de la o scoala care nu era acreditata poate fi apostilata?? Este vb despre o foaie ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)