avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... firme casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

firme casco

va salut . este prima mea intrebare pe acest forum.care firma de asigurari casco este mai potrivita generali s-au alliant tiriac? va rog daca se poate sa-mi recomandati ceva mai bun. va multumesc si LA MULTI ANII 2010=D>
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 20:40, 7 Ianuarie 2010
multumesc de raspuns inteleg o firma care si face cea ce spune ca vad ca sunt si nemultumiri. la generali fransiza este 100 euro per eveniment si la furt total la fel spun ca au decontare directa dar mai vad si oameni pe forum care spun ca le gasesc tot felu de mici explicatii si interpretari din contract . eu am vechime de un 1 an la ei mi-au facut oferta tot casco complet si este cu 250 ron mai eftina decit cea veche mi-au spus ca doar atit ca este din diferenta de euro atunci cursu mai mic acum mai mare. am fost si la aliant tiriac si daca sunt client nou platesc 100 ron in plus si conditii mai bune in contract la asigurarea persoanelor din masina si daca masina se defecteaza chiar daca nu este un eveniment au tractare gratuita. dar trebui sa fac la una din ele care se pare sunt cel mai bine cotate si conditii mai reale dar totusi si ele au ceva mici '' chichite''.am intrebat pe forum sa fiu convins de cineva cara a avut treba cu ele si au fost multumitii de serviciile prestate. ca banii ii iau usor dar ar trebui la fel de usor sa si rezolve problemele clientilor. CU MULTUMIRE costelo
Va trebui sa aveti in vedere ca firmele de asigurari va pun in fata un contract predactat si dvs. aveti posibilitatea fie sa aderati la acel contract, fie sa cautati un altul mai avantajos. Insa, in astfel de contracte, nu va asteptati ca dvs. sa aveti numai drepturi si asiguratorul sa aiba numai obligatii.
Un punct de reper in alegerea firmei e notorietatea acesteia, siguranta ei pe piata si modalitatea de despagubire precum si timpul in care solutioneaza un dosar de daune, in situatia in care veti avea vreun eveniment cuprins in asigurare.
va multumesc pt sfat si numai bine cred ca o sa-mi fac tot la generali ca vad ca se incadreaza in cea ce spuneti dvs. e bine sa avem casco dar si mai bine sa nu ne folosim de ea sa nu avem incidente . va multumesc pt sfat numai bine=D>
Ar mai fi un sfat practic:
Mergeti la cel putin 3 service-uri din zona dvs.(o reprezentanta a marcii masinii dvs., unul din cele mai mari/moderne, cel pe care il frecventati de obicei) si puneti intrebarea :Cum procedez daca am o dauna la masina si asigurare la"..."
Functie de raspuns, veti putea trage o concluzie PRACTICA!
Excelenta precizarea domnului Nucu$.
Intr-adevar verificati la Service-urile la care in mod normal va veti duce sa reparati masina daca se intampla ceva modul de lucru cu acesti asiguratori si cum se deruleaza decontarile cu ei.

Allianz are contracte cu o serie de service-uri partenere la care decontarea se face direct si totul merge destul de repede. Clientul practic dupa ce primeste nota de constatare a avarilor se duce cu aceasta la service-ul partener lasa masina la reparat si mai semneaza la acestia o cerere de despagubire in momentul in care ridica masina.
Daca masina este dusa la un service nepartener, clientul achita contravaloarea reparatiilor, iar asiguratorul plateste apoi clientului.
Nu cunosc modul de lucru al celor de la Generali.

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de asigurari - casco biutza2003 biutza2003 Buna ziua, In data de 21.06.2010 am avut un mic accident: masina mea a fost acrosata de o alta masina al carei sofer nu s-a asigurat cand a incercat sa ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul imi spune sa astept sa vanda epava si dupa aceia ma despagubesc. e legal? danbrati danbrati Salut, Am o asigurare CASCO la Generali Asig. si am avut un accident in urma caruia conform devizului de la service , generali au spus ca e dauna totala. Bun ... (vezi toată discuția)
Casco cu regres dan2607 dan2607 Buna ziua. Am avut un incident cu autoturismul, proprietate leasing. Accidentul nu a fost din vina mea, ci a celui care m-a lovit. Firma de leasing mi-a spus ... (vezi toată discuția)