avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pe langa veniturile din chirii , se mai iau in calcul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pe langa veniturile din chirii , se mai iau in calcul sau nu ...

Pe langa veniturile din chirii , se mai iau in calcul sau nu veniturile din pensii pentru stabilirea bazei de impozitare in limita a 12 salarii minime pe tara , in vederea depunerii declaratiei CASS ?

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul indemnizatie maternitate/ indemnizatie crestere copil andreea_adomnitei andreea_adomnitei Tichetele de masa, cadou, de vacanta se iau in calculul indemnizatiei de maternitate, iar mai apoi al indemnizatiei de crestere copil? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit + venituri din chirii. cum se impoziteaza? SpF2016 SpF2016 Sunt inregistrat ca PFA cu norma de venit. Platesc si contributii la CAS si CASS. As vrea sa dau un apartament in chirie (pe termen lung, nu in scop turistic) ... (vezi toată discuția)