avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara.Cum se poate obține titlu de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara.Cum se poate obține titlu de proprietate,pentru ...

Bună seara.Cum se poate obține titlu de proprietate,pentru o casa și terenul aferent ,pentru care se plătește impozit la primarie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 22 Ianuarie 2021
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren aferent locuintei legea 112 stefanupc stefanupc Buna ziua, Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul aflat in folosinta casei,teren pentru care platesc ... (vezi toată discuția)
Act proprietate teren emilia_d emilia_d Buna ziua.Ma aflu in urmatoarea situatie: casa in care locuiesc este a socrilor mei,iar ei doresc sa imi faca act vanzare cumparare iar acum m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)
Succesiune pe casa si teren paulyto paulyto Buna Ziua. Avem o casa cu teren ramasa de la parinti care au decedat.Aceasta casa nu are titlu de proprietate sau act de vanzare cumparare nici plan de ... (vezi toată discuția)