avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cati locuitori poate deservi un functionar public?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cati locuitori poate deservi un functionar public?

Buna ziua!
Exista vreo evidenta in care sa fie trecut numarul maxim de locuitori dintr-un UAT pe care il poate deservi un functionar public, in functie de specializarea acestuia?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: brandon99 , utilizator 13:02, 26 Ianuarie 2021
OUG 63/2010. Pe fiecare compartiment in parte.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
Justitiarul711, utilizator
Multumesc pentru raspuns, dar nu am gasit in cuprinsul OUG63/2010 cati locuitori pot deservi functionarii publici pe fiecare compartiment in parte, ci doar numarul minim, mediu si maxim per UAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de spor de conducere? filozoful filozoful In urma OUG 63/2010 serviciul de evidenta a fost reorganizat iar functia de sef serviciu a fost redusa.In schimb fisa postului meu a ramas aceeasi,adica ... (vezi toată discuția)
Restructurare din motive de razbunare catalina dumitru catalina dumitru am si eu o mare problema.lucrez la o primarie, am primit numarul de posturi pe care ar trebui sa-l aiba aparatul de specialitate al primarului, acesta fiind de ... (vezi toată discuția)