avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum sa procedez?!! Vecinii de deasupra ma inundă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum sa procedez?!! Vecinii de deasupra ma inundă mereu am peretele ...

Cum sa procedez?!!
Vecinii de deasupra ma inundă mereu am peretele din dormitor in permanență ud o bucată destul de mare,am mers si am vb.cu ei le am zis si la asociație, însă a trecut un an și nu ia nimeni nici o măsură, nu stiu ce sa mai fac! cum sa procedez? Ai pot da in judecată daca imi iau un avocat? sau nu rezolv nimic nici așa? Cum sa fac sa se rezolve cumva situatia?cineva imi spusese ca trebuia sa fac scris la asociație o sesizare si dacă nu se rezolva nici așa pot merge in instanța cu ei m am săturat de atata timp sa ma cert cu ei si sa nu rezolv nimic,uneori curge apa si pe lângă țevile de căldură!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:32, 23 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece trebuie constatat in primul rand provenienta scurgerilor, daca acestea sunt de la instalatiile comune sau doar de la instalatia vecinilor, primul pas ar fi sa faceti sesizare catre presedintele asociatiei in care sa descrieti problemele cu care va confruntati, sa cereti verificari si, desigur, sa cereti si un raspuns de la acesta cu privire la ce urmare va da sesizarii dvs si apoi cu privire la eventuala solutionare,,,
In raport de raspuns, daca vi-l va da (el este obligat sa o faca in termen de 10 zile) si daca se vor fi facut verificarea si constatarile, etc, veti putea lua o decizie referitor la ce si daca este de facut ceva mai departe.
nitial este obligatoriu sa stabiliti statutul instalatiei unde exista defectiunea
Poate fi instalatie parte comuna si raspunde asociatia de proprietari sau poate fi instalatie individuala si raspunde proprietarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin inundat madalina_phm madalina_phm buna ziua, tocmai am renovat apartamentul, si sistemult de instalatie de apa este nou si schimbat. Cu toae acestea vecina de sub mine imi spune ca o inund. ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la vecin carmen_dida carmen_dida Buna seara. Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Locuiesc la etajul 5 al unui bloc cu 10 etaje. De cativa ani, plafonul din baia mare a ... (vezi toată discuția)
Coloana apa pe scara de bloc Melekci Melekci Buna seara, am de 15 ani o problema cu vecina de dedesubt care ma acuza ca o inund la baie. De fiecare data am chemat instalatorul si i-am platit reparatiile. ... (vezi toată discuția)