avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... IMPORTANT!!!Buna ziua, as dori sa mi se dea un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

IMPORTANT!!!Buna ziua, as dori sa mi se dea un raspuns. Daca am 17 ani si ...

Buna ziua, as dori sa mi se dea un raspuns. Daca am 17 ani si jumatate, iar de aproximativ trei ani am o relatie cu un baiat, ne intelegem bine, nu mi face niciun rau. Parintii mei nefiind de acord cu relatia din motive personale si total lipsite de sens precum ca are alta etnie, se poate ca ei sa i faca rau in vreun anumit fel lui? Tin sa mentionez ca am o relatie de buna voie cu el, si ne intelegem. Parintii ma ameninta ca o sa i faca rau mergand la politie, iar pe mine ei ma agreseaza fizic pe subiectul asta
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:18, 23 Ianuarie 2021
Depinde si de varsta pe care o are prietenul,dacă ați întreținut relații sexuale si tu nu aveai 15 ani împliniți e mai complicat.Va trebui să spuneti ca pana la.implinirea vârstei de 15 ani sau chiar mai tarziu nu ati facut sex,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare ralucaionela ralucaionela va rog frumos sa ma ajutati.am o problema foarte mare cu fostul meu prieten.Ma ameninta mereu ca ma omoara,ca nu stiu de unde va aparea,si ca ma va face de ras ... (vezi toată discuția)
In ce conditii e posibila casatoria minorului? daciana-ioana daciana-ioana Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala sau o simpla iubire? tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o mare problema cu care ma confrunt si nu stiu ce sa mai cred. Nu de demult m-am indragostit de un baiat care are varsta de 15 ani si mama ... (vezi toată discuția)