avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nu mi sa raspuns la petitia formulata in termenul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nu mi sa raspuns la petitia formulata in termenul legal de 30 ...

Nu mi sa raspuns la petitia formulata in termenul legal de 30 zile in baza a carui articol pot cere in instanta daune morale pentru acest drept incalcat de a mi se raspunde in termenul legal la petitie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 24 Aprilie 2021
din ce articol este luat din ce lege????
OG 27/2002 si Legea 544/2004
Am.impresia că vreti sa castigati niste bănuți,stati linistit eventualele sume care pot să fie primite sunt mici,iar un proces de acest gen nu merge făcut cu modele de pe net ...
Dar fata de cel care refuza sa raspunda nu se poate face si o plangere penala?
Va multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încălcarea de către funcționarii publici, cu vinovăție, a îndatoririlor de serviciu atrage răspunderea administrativă, civilă sau penală, în condițiile legii și ale codului administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)
Actiune Roman85 Roman85 Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns cerere Sorin Braileanu Sorin Braileanu Buna ziua... Va rog sa-mi spuna cineva: 1.Daca raspunsul la o cerere adresata cu ajutorul unei scrisori cu valoare, de catre o persoana fizica unei ... (vezi toată discuția)