avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile buna seara.as vrea sa stiu daca imi fac codice fiscal ...
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

buna seara.as vrea sa stiu daca imi fac codice fiscal in italia ...

buna seara.as vrea sa stiu daca imi fac codice fiscal in italia ,asta inseamna ca sunt si rezident aici?.tin sa mentionez ca eu sunt venit in italia cu,copilul la spital si trebuie sa stau mai mult timp pe aici.si am nevoie de codice fiscal pentru diferite opertiuni.ma intereseaza mai mult acest aspect deoarece sunt cu masina personala aici care este inmatriculata in romania si as vrea sa stiu daca am probleme in a circula cu ea aici.multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
sergyu79, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua Nergis Nergis Am si eu o problema...sunt impreuna cu sotul meu de 10 ani si de 6 ani suntem căsătoriți.. el niciodată nu a muncit iar de întreținut ne-a întreținut ... (vezi toată discuția)
Mi au confiscat masina :(. Cerebro Cerebro Salutare. Am si eu o problema cu masina care este inmatriculata in romania si am fost in spania iar acolo politia mi au confiscat masina ptr motivul ca ... (vezi toată discuția)
Rezident sau nu? Mih.B Mih.B Buna seara! Am o dilema in privinta circulatiei pe teritoriu Italian,cu un autoturism inmatriculat in Romania.Lucrez sezonier (iarna si vara) in Italia de mai ... (vezi toată discuția)