avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Va rog , daca se poate, sa mi spuneți , ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Va rog , daca se poate, sa mi spuneți , cât timp ...

Buna ziua!
Va rog , daca se poate, sa mi spuneți , cât timp pot fi tinute in arhiva, date cu caracter personal cum ar fi nr de înmatriculare.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Copii din arhiva cf Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Am si eu o intrebare: am fost astazi la Biroul de Carte funciara Sector 5 pentru a solicita un set de copii de pe o carte funciara, respectiv ... (vezi toată discuția)
Spitalele,operatoare de date cu caracter personal? teodorescu sorinela teodorescu sorinela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca spitalele publice, de Stat sunt operatoare de date cu character personal!Intra spitalele sub incidenta Legii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,va rog sa îmi spuneți în cât timp sa prescriu ... marceladuta70 marceladuta70 Bună ziua,va rog sa îmi spuneți în cât timp sa prescriu înregistrările video din spitalul veterinar, acolo unde mi-au operat catelusa...menționez ca ... (vezi toată discuția)