avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce înseamnă \"acord autentic vecin afectat N.C. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce înseamnă "acord autentic vecin afectat N.C. 54978 (D.T.A.D, ...

Ce înseamnă "acord autentic vecin afectat N.C. 54978 (D.T.A.D, D.T.A.C.)
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 14:57, 25 Ianuarie 2021
DTAT si DTAC inseamna Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Demolare si Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire.

"acord autentic vecin afectat N.C. 54978 " ar putea insemna - in cazul cererii pentru emiterea unei autorizatii de construire ori demolare, acordul vecinului, proprietar al imobilului cu numar cadastral 54978, care ar fi "afectat" de efectuarea lucrarilor de demolare sau construire pentru care se solicita emiterea autorizatiei.

Spre exemplu, in cazul in care doriti sa construiti un imobil lipit sau apropiat de limita de proprietate, va trebui sa obtineti acordul exprimat in forma autentica (printr-o declaratie notariala) al vecinului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, intentionez sa achizitionez o fosta centrala termica ... Danut-a Danut-a Buna seara, intentionez sa achizitionez o fosta centrala termica si sa o transform in locuinta. Mentionez ca acum este un patrat cu geamuri si o usa. Daca ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil pottyi pottyi Buna ziua, As dori sa amenajez un imobil (anexa si grajd) in locuinta. Acest imobil este lipit de casa vecina, de fapt este construita in contunuarea ei, ... (vezi toată discuția)