avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie privind incadrarea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie privind incadrarea in munca

Mi s-a spus ca dupa inceierea contractului de munca firma ar trebui sa imi de-a o decizie privind incadrarea in munca in care sunt scrise atributiile,drepturi,obligatii.Mai este valabila sau a fost inlocuita cu fisa postului?Fisa postului cam in cat timp se da?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:23, 1 Ianuarie 2010
veti cere un exemplar din CIM si fisa postului e mult mai important decat o eventuala decizie de incadrare pentru ca drepturile si obligatiile partilor sunt precizate in CIM iar atributiile postului in fisa postului parte integranta a CIM
Eu contractul l-am primit,dar fisa postului inca nu.Se poate cumva sa nu primesc aceasta fisa?
se poate cere totusi
1. Daca nu ati primit fisa postului de unde stiti ce sarcini si atributii aveti de indeplinit?
2. Neprimirea fisei postului poate fi si in favoarea dvs. in cazul unor divergente cu angajatorul cu privire la corespunderea profesionala pe postul respectiv. Neavand fisa postului nu puteti fi tras la raspundere.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare si completare fisa postului - conditii ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma lamuriri in legatura cum este corect sa se procedeze in situatia urmatoare: - incepand cu luna iulie 2017, institutia ... (vezi toată discuția)
Modificări în fișa postului prin decizie de responsabil de autorizație Carmeneni Carmeneni Dacă se modifică fișa postului pentru a include atribuții semnificative ca \"Responsabil de autorizație\" pentru o organizație cu o activitate ampla ... (vezi toată discuția)
Operator introducere date sau facturist? sorina_m sorina_m Buna ziua. Vin si eu cu o nelamurire/problema. Lucrez de scurt timp la o firma pe postul de operator introducere prelucrare si validare date. Totul bine si ... (vezi toată discuția)