avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modificare sediu firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modificare sediu firma

In 2007 soc. la care lucrez si-a renovat sediul firmei ( sediul fiind acasa la administrator- deci si-a modernizat casa ), iar toate materialele s-au inreg.in contul 231. Lucrarile s-au efectuat in regie proprie.
Problema este ca au ramasin contul 231 pana in ziua de astazi.
Credeti ca se putea inreg.si altfel sau ce posibilitate am acum de reglare?
Va multumesc frumos si LA MULTI ANI!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 16:54, 2 Ianuarie 2010
krika8712 a scris:
Da, este porprietate privata. Nu exista nici un sediu acolo, doar cu numele. Activitatea si-o desfasoara la punctul de lucru.

Cu tot respectul , trebuie sa scriu ca eu refuz sa raspund la sarade de genul asta .
Vi s-a cerut sa veniti cu precizari !
Proprietate privata inseamna si ca este proprietatea firmei , si ca este proprietatea asociatului sau administratorului , dar si ca este proprietatea unei alte persoane , care a incheiat un contract de comodat sau un contract de inchiriere .
Vreti sa va raspundem la toate cele patru situatii ?
Daca doriti sa primiti un raspuns rapid si calificat , este in interesul dumneavoastra sa descrieti toate datele .
Din spusele dumneavoastra nu se intelege in ce calitate vorbiti .
Daca sunteti administrator , ar trebui sa angajati un contabil care se pricepe , iar daca sunteti contabil si v-ati bagat sa luati o astfel de evidenta in care nu se stie ce si cum , si nici cunostinte in domeniu nu prea aveti , cu tot respectul trebuie sa scriu ca imi pare foarte rau pentru dumneavoastra . :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare unui spatiu fany62 fany62 Schimbarea destinatiei unui spatiu din hala de productie in spatiu comercial cu compartimentarile aferente poate fi catalogat drept reparatii curente ? In ce ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez? rodia rodia Am primit o factura cu tigla(asociatul a acoperit casa in care este declarat si sediul social al firmei). Cum ar trebui sa inregistrez(231;4426=404 si apoi in ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu naveta belakompot belakompot Buna ziua, Am doi colegi care fac naveta intre orasele A si B (firma noastra isi are sediul in orasul A; distanta dintre cele doua orase este de aprox. 30 ... (vezi toată discuția)