Va rog sa ma ajutati cu o problema. Angajatul isi da demisia . Mai are zile de concediu de efectuat insa el nu doreste sa i se plateasca aceste zile ramase neefectuate. Eu ca angajator sunt obligat de lege chiar daca nu vrea angajatul sa ii platesc zilele co ramase neefectuate? In codul muncii spune ca ,,Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca." Eu una nu inteleg obligativitatea de aici si as vrea sa ma lamuriti. Multumesc
care din articole pentru ca nu vad ceva exact legat de concediu. Intreb in sensul ca nu vreau sa am parte de interpretari din partea altora iar angajatul si-a manifestat acest lucru in scris ca nu doreste plata acestor zile.
Art.40 alin(2) litera c). Aici nu e pe vrute. Cine se ocupa cu resursele umane stie ca trebuie sa ii platiti toate drepturile, la lichidare, altfel nu respectati legea si va treziti in instanta platind aceste drepturi cu dobamzi penalizatoare, actualizate la ziua plati.
Codul Muncii
art.40
...
(2) Angajatorului in revin, in principal, urmatoarele obligatii:
....
c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;
....
art.146
..
(3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.
...