avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... esalonarea la plata a datoriilor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

esalonarea la plata a datoriilor

Buna ziua,

Firma are datorii pe anul 2020..inca mai .poate solicita esalonarea la plata a datoriilor pe anul 2020?....Pana cand este termenul de depunere a cererii ? Se incadreaza firma daca are cumulate doar datoriile pe trim IV al anului 2020?Trebuie sa solicit un certificat fiscal de la ANAF ?...care este procedura?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
ionela11, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:08, 1 Februarie 2021
Buna ziua,

A solicitat vreun creditor deschiderea procedurii? Catre cine aveti datorii? Esalonarea datoriilor se realizeaza cu acordul creditorilor.

Cu stima,
Datorii însemnând contribuții impozite către Anaf... Ele nu întra în sistemul de eșalonare la plata... Cererea către Anaf în acest sens am văzut ca se depune pana la sfârșitul lunii martie...
Societatea este in insolventa sau in lichidare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment crisrian crisrian Sint asociata intr o firma cu datorii la stat . Momentan pe firma functioneza un mic magazin din care in insolventa nu as putea plati suma restanta la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am primit în această dimineață un mesaj de la ... Magda77? Magda77? Buna ziua ! Am primit în această dimineață un mesaj de la ANAF cu o somație in care se precizează un termen de 15zile de achitare a impozitului restant ... (vezi toată discuția)
Cerere insolventa bogdan2511 bogdan2511 Buna ziua, Societatea noastra are de recuperat o suma de peste 50 000ron (de mai bine de 12luni) de la un client cu care avem contract, suma ce reiese din ... (vezi toată discuția)