avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa-mi deschid un cabinet de nutritie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa-mi deschid un cabinet de nutritie

Buna ziua! Doresc sa-mi deschid un cabinet de nutritie si nu stiu ce cod caen ar fi potrivit pentru aceasta activitate. Ma poate ajuta cineva cu informatii despre pasii necesari pentru deschiderea cabinetului? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru magazin de suplimente nutritive CatalinIoan CatalinIoan Buna ziua Doresc sa deschid un magazin de suplimente nutritive(proteine,aminoacizi,etc) si caut codurile caen necesare dar nu ma prea descurc :) Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen/legislatie pentru un cabinet de nutritie carminastroia carminastroia Buna ziua, ma intereseaza sa imi deschid un cabinet de nutritie, profesez ca si biolog in laborator de analize medicale si studiez un master in nutritie ... (vezi toată discuția)
Credeți ca pot profesa , deschide pfa ? Zara rita Zara rita Bună ziua! În urma unui curs efectuat am primit un certificat de calificare profesională nivel 5 , în domeniul nutriție, diete și stil de viață , ... (vezi toată discuția)