avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am deschis un magazin la tara mixt
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am deschis un magazin la tara mixt

Buna ziua,

Am si eu niste intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog.
Am deschis un magazin la tara mixt, am cam 99% din acte totul este ok dar am gauri destul de mari.
Am contracte de munca, ssm, aviz functionare... toate am reusit sa le fac dar acuma mam lovit de contabilitatea de zi cu zi (am un contabil angajat) dar eu trebuie sa fac ca si administrator niste acte zilnice si nu stiu care sunt toate aceste acte!
Daca ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarile:
1) la indrumarea contabilului nu intreoduc in casa de marcat FOND (bani se scot seara de seara cu dispozitie de plata si dimineata fac alta pentru depunere) este necesara dispozitia de plata?
2) trebuie dispozitie de plata pentru fiecare data cand ma duc sa cumpar marfa? (se poate evita daca platesc cu bani mei si dupa vin si ii scot din casa pe baza facturii?)
3)Unde as putea sa invat tot ce este necesar? din punct de vedere al actelor. Vreau ca magazinul sa fie 100% inregula, nu vreau sa imi poata gasi nime nici un varf de ac ne pus la locul lui!

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa închid acest magazin cu marfa pe stoc sorinavalentinap sorinavalentinap Am un magazin sh de îmbrăcăminte, vreau sa închid acest magazin care este deschis pe firma .În magazin mai am marfa rămasă stoc peste 10000 lei.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa inchiriez un magazin mixt. Alexandru Daniel1107 Alexandru Daniel1107 Buna ziua, urmeaza sa inchiriez un magazin mixt si as foarte recunoscator daca mi-ati oferii niste sfaturi... Stiu ca am nevoie de o contabila care ma va ... (vezi toată discuția)
Activitate de comert pe pfa sweet_angel sweet_angel buna ziua am si eu un pfa deschis si nu am stiut ce trebuie facut. nu m-a invatat nimeni. am avut un magazin alimentar care nu a mers. ... (vezi toată discuția)