BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

AdrianaMorosan 
	    	Utilizator

AdrianaMorosan 
	    	Utilizator	    

vali m 
	    	Utilizator

vali m 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sandutudorache	                   

Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)
	                    sandutudorache	                   

Vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez pt un audit la asociatia de proprietari sa verifice situatia contabila a asociatiei mai bine zis pe ce se cheltuiesc ... (vezi toată discuția)

hervel	                   

buna ziua
supun atentiei dvs urmatoarea situatie in speranta ca,raspunsurile pe care le primesc ma vor ajuta sa iau o decizie corecta:administratorul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    hervel	                   

buna ziua
supun atentiei dvs urmatoarea situatie in speranta ca,raspunsurile pe care le primesc ma vor ajuta sa iau o decizie corecta:administratorul a fost ... (vezi toată discuția)

sorintm	                   

Buna ziua,doresc sa stiu cine poate verifica gestiunea un administrator de bloc daca nu suntem afiliati la FALT(Federaţia Asociaţiilor de Locatari ... (vezi toată discuția)
	                    sorintm	                   

Buna ziua,doresc sa stiu cine poate verifica gestiunea un administrator de bloc daca nu suntem afiliati la FALT(Federaţia Asociaţiilor de Locatari ... (vezi toată discuția)