avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara In situatia in care, in cazul in care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara In situatia in care, in cazul in care titlul executoriu ...

Buna seara
In situatia in care, in cazul in care titlul executoriu a fost achitat integral , titlul executoriu se va da debitorului care a achitat poprirea , ramane la executor sau se va da creditorului.?
De unde stiu, ca, dupa un anumit timp, el nu va fi reintrodus de creditor sau executor?
Ce documente va elibera executorul in cazul in care se achita titlul executoriu, integral, si normal se va inchide dosarul?
Documentele eliberate de executor, sunt definitive, au valoare juridica, sau oricand se poate trece peste ele si reintroduce ..oricand titlul executoriu?
Cum poate inceta executarea titlului executoriu , fara a fi reluata executarea dupa un anumit numar de ani, care este solutia de anulare a executarii si de incetare a executarii silite.?
Cu stima,


Alte discuții în legătură

Executare silita coca_s coca_s Buna ziua,am vazut pe forum ca incuviintarea pentru executarea silita nu se face cu citarea debitorului dar nu este normal sa nu se primeasca o hotarare timp ... (vezi toată discuția)
Sentinþele judecãtoreºti în original rãmân la executor Katri Katri După terminarea executării silite, executorul judecătoresc are obligaţia de a preda sentinţa în original (sentinţă ce a reprezentat titlul executoriu) ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in urma procesului de partaj, am pierdut casa si ... Ella16 Ella16 Buna seara, In urma procesului de partaj, am pierdut casa si am fost executata silit, cu poprire pe cont in banca. Urmare a recuperarii prejudiciului ... (vezi toată discuția)