avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nota intrare receptie (NIR)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nota intrare receptie (NIR)

Nota intrare receptie (NIR)
Buna ziua.Vreau sa va intreb daca o societate primeste de la un furnizor marfa pe aviz(avizele sunt cam 10 ,20 pe zi )transfer marfa ,iar la sfarsit de saptamana primeste factura ,este obligata sa faca NIR la fiecare Aviz?eu faceam NIR doar la facura de la finalul saptamanii.(produsul venit pe aviz il creeam in program cu pret de vanzare ,sa pot vinde, iar nirul dupa factura iesea cu toate produsele de pe avize si cu pretul de vanzare,adoas creeate anterior)Nu am angajati , eu sunt cel care se ocupa de receptia marfii deci exclus diferente la receptie.Avizele trebuie pastrate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la schimbarea de pret? carmenbn carmenbn Un magazin cu amanuntul vinde carne.Cum procedam daca vrem sa schimbam pretul?Se face un nou NIR cu pretul nou?Se poate vinde sub pretul de cumparare daca ... (vezi toată discuția)
Pret aviz insotire marfa intre gestiuni simonette29 simonette29 Buna ziua. Am si eu urm: situatie. Am doua magazine dispersate teritorial si nu stiu cum sa transfer niste marfa de la Magazinul 1 la magazinul 2. Stiu ca ... (vezi toată discuția)