Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Daca posteaza pe FB precum interlopii care dau petreceri puteti obtine inregistrarea video.
Daca o sa aveti avocat o sa va ajute si acesta pentru ca sunt multe lucruri de facut intr-un proces de acest fel.
Eu v-am spus clar ca trebuie deschis urgent proces si aceasta insemna a doua zi dar se pare ca nu intelegeti ce inseamna urgent.
Daca ati asteptat din acest motiv este in regula deoarece si instanta poate intreba de ce ati deschis asa de greu procesul.
Daca problemele nu sunt legate doar de proces ar fi bine sa va angajati avocat care sa aiba timp de caz intrucat procesul in intregul sau si durata de timp va fi destul de indelungata.
Program de vizita va obtine orice avocat dar ca sa luati copilul veti avea nevoie de avocat care sa aiba foarte mult timp de cazul dvs.
Sfatul meu este sa vedeti si daca va avea timp avocatul pentru ca nu este bine sa schimbati 5 avocati in astfel de cazuri.
Problema cu timpul inseamna si bani, ar fi bine sa intelegeti.
Majoritatea avocatilor iau procese pe banda rulanta si au timp limitat pentru fiecare caz in parte.
Nu este vorba de un proces intreg.
Este vorba de mult mai mult de atat.
Nu o sa va ajute doar procesul acesta.