avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuiala cu benzina pe PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuiala cu benzina pe PFA

Pentru a deduce cheltuiala cu benzina pe PFA neplatitoare de TVA, trebuie sa completez foi de parcurs cand merg la intalniri cu clientii?
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deducere tva carburant anulata? craciunescu_1981 craciunescu_1981 Buna ziua. Sotul meu lucreaza in domeniul vanzarilor. Mai nou, conducerea i-a spus sa isi bage benzina singur (daca mai doreste sa se duca acasa cu masina) ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa bogdan_i bogdan_i Buna ziua, As dori sa stiu ce cheltuieli sunt deductibile in urmatorul caz. Sunt PFA si am sediu preofesional dar imi desfasor activitatea si la sediu dar ... (vezi toată discuția)