avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am 43 ani (varsta), 15 ani vechime in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am 43 ani (varsta), 15 ani vechime in munca. Pot cumpara ...

Buna ziua, am 43 ani (varsta), 15 ani vechime in munca. Pot cumpara acum ani pt vechime?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:25, 2 Februarie 2021
Vechimea in munca nu se poate cumpara ... ce se poate cumula este doar stagiu de cotizare pentru pensie prin acesta "cumparare".
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu merita.
Platiti 575 lei/luna si veti primi 17 lei/luna.
575x12=6900:17=405 luni pentru recuperarea investiriei.
Veti plati 6900 lei pentru 1 an.
Trebuie sa mai traiti peste 33 ani pentru a va recupera investitia.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare vechime în ultimul an de liceu Nicoleta_Bacau Nicoleta_Bacau Bună ziua, Am terminat liceul (12 clase) la zi în 24 iulie 1986 la vârsta de 18 ani și 11 luni, fiind data la scoala la vârsta de 7 ani si o luna. Pt ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ... cochintu cochintu salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ca este posibil sa va intra o lege in vigoare pentru cumpararea vechimii la pensie in romania.am ... (vezi toată discuția)
Cotizație pensie Gicuta62 Gicuta62 Buna ziua! Sunt pensionară la limită de vârstă, cu vechimea de 29 de ani in câmpul muncii. As putea sa cotizez un an, pentru a face vechimea de 30 de ... (vezi toată discuția)