avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, As dori sa stiu daca indemnizatia de maxim ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, As dori sa stiu daca indemnizatia de maxim 400 lei ...

Buna ziua,

As dori sa stiu daca indemnizatia de maxim 400 lei ce se poate da angajatilor in regim de telemunca, se poate acorda si celor care efectueaza un mix de telemunca si munca la sediu. Adica daca un angajat lucreaza jumatate de luna acasa si lumatate la sediu, poate primi o suma raportata la nr de zile efectuate in regim de telemunca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 1 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede numai in situatia celor care lucreaza in regim de telemunca,....in opinia mea, se poate primi o suma raportata la numarul de zile efectuate in regim de telemunca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 296/2020 in ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ... luminita29 luminita29 Legea 296/2020 In ceea ce priveste aceasta lege, unde spune ,,posibilitatea ca angajtorii sa acorde angajatilor o suma lunara de pana la 400 lei, pentru ... (vezi toată discuția)
Suma de 400 lei (netaxabili) stabilita pentru regimul de telemunca ... carmen.manole carmen.manole Suma de 400 lei (netaxabili) stabilita pentru regimul de telemunca se acorda stricto-sensum, doar angajatilor aflati in telemunca? Asadar daca angajatul revine ... (vezi toată discuția)
Angajatorul este obligat sa asigure suma de 400 ron pentru angajatii care lucreaza in regim de telemunca? alexandru.ionut alexandru.ionut Angajatorul este obligat sa asigure suma de 400 RON pentru angajatii care lucreaza in regim de telemunca? \"Conform Legii 296/2020, care prevede faptul că ... (vezi toată discuția)