avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua este normal ca la o suma sub 400 ron sa se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua este normal ca la o suma sub 400 ron sa se perceapa ...

Buna ziua este normal ca la o suma datorata sub 400 ron sa se perceapa cheltuieli de executare silita peste 600 ron,adica mai exact 642 ron ?Mie mi se pare o suma abuziva .
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
Ioana2020iunie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 11:28, 3 Februarie 2021
Trebuie să aveți în vedere faptul că aceste cheltuieli de executare nu constau doar în onorariul executorului judecătoresc, ci și în taxe de timbru, cheltuieli efectuate cu ocazia publicității procedurii de executare silită și cu efectuarea altor acte de executare silită, onorariul avocațial în procedura executării silite, etc. Dacă apreciați că aceste cheltuieli sunt excesive, puteți face contestație la executare.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
Ana Alexandrov, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,este corect ca executorul să mă taxeze cu 925 lei ... Casa215 Casa215 Bună ziua,este corect ca executorul să mă taxeze cu 925 lei pt. o creanță de 2180 lei? (vezi toată discuția)
Restituire cheltuieli de executare StratVasile StratVasile pentru un debit la BRD in suma de 60.000 lei executorul judecatoresc a obtinut in instanta recuperarea debitului prin exectare silita a imobilului de domiciliu ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)