avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! As dori sa depun o cerere pt inchirierea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! As dori sa depun o cerere pt inchirierea unei pasuni ...

Buna ziua! As dori sa depun o cerere pt inchirierea unei pasuni situata in extravilanul primariei x, detin 150 de oi, am nevoie de acest teren pt pasunat. Insa am nevoie de ajutor pt a formula cererea :) Ce anume trebuie specificat in aceasta cerere?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Martinad92 , utilizator 09:06, 4 Februarie 2021
Multumesc mult!!!
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin un teren cu categoria de folosinta pasune situat ... simona stingu simona stingu Buna ziua Detin un teren cu categoria de folosinta pasune situat in extravilanul unei localitati Pe teren exista o constructie (saivan de oi si casa) conform ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei micro ferme prin accesarea fondurilor europene AdrianSacuiu AdrianSacuiu Buna ziua as dori sa infiintez o micro ferma de oi,as dori sa stiu daca in cerere pot sa construesc si un adapost pentru animale si sa cumpar terenul necesar ... (vezi toată discuția)