avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! In conditiile in care in momentul de fata, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! In conditiile in care in momentul de fata, din cauza ...

Bună ziua! In conditiile in care in momentul de fata, din cauza pandemiei locul meu de munca este inchis iar eu sunt in somaj tehnic, pot lucra la part-time( 4 ore mai exact) fara a pierde somajul tehnic?
Multumesc anticipat si o zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Victoria V , utilizator 21:50, 6 Februarie 2021
Legea nu interzice să încheiați mai multe contracte de muncă.

In cazul dumneavoastră, faptul că la un loc de muncă sunteți in șomaj tehnic și, eventual, angajatorul primește subvenție de la stat nu schimbă cu nimic lucrurile.
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,in acest moment sunt in somaj tehnic dar as vrea sa ... ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,in acest moment sunt in somaj tehnic dar as vrea sa ma angajez insa fara sa pierd somajul?se poate?multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Stimulent insertie se acorda si ptr c.i.m de 4 ore? Roxanapavel1984 Roxanapavel1984 Buna seara,vreau sa imi schimb locul de munca,am 1 luna de cand am reinceput la vechiul loc de munca (am inceput inainte cu 60 zile inainte de a implini varsta ... (vezi toată discuția)
loc de munca part time vadas vadas Buna ziua am o nelamurire in momentul de fata sunt pe somaj daca ma angajezi inapoi la fostul meu loc de munca cu contract determinat dar cu 4 ore si sefii ... (vezi toată discuția)