avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită pot depune actiune in constatare clauze abuzive?
Discuție deschisă în Executare silită

pot depune actiune in constatare clauze abuzive?

Am depus o contestatie la executare pe care am pierdut-o, insa nu am invocat clauzele abuzive. Executarea silita s-a incheiat prin poprirea integrala a debitului. Intrebarea este daca pot depune actiune in constatare clauze abuzive acum, sunt multe in contract si referitor la comisioane si referitor la dobanzi? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2021
Chestiuta, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie la titlu clauze abuzive sau actiune separata ancut75 ancut75 Buna dimineata! Am o problema, poate ma ajuta si pe mine cineva: Contract de leasing financiar 2008, reziliat in 25.06.2009. Cerere executare silita ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dat la recuperatori de creante.... iuliana1975 iuliana1975 Buna ziua ,in anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la o banca in val.3100euro,am platit rate pana in anul 2013 apoi din motive grave financiare nu ... (vezi toată discuția)